KÜLTÉRI VÉDELMI MEGOLDÁSOK

A kültéri védelem az egyik legfontosabb területe a biztonságtechnikának!

Minél korábban tudomást szerzünk egy esetleges behatolásról, annál korábban tudunk rá reagálni, ezzel helyzeti előnyhöz juthatunk a behatolóval szemben.

KAPU AUTOMATIZÁLÁS,SOROMPÓ TELEPÍTÉS, SZERVIZELÉS

Nem szeretne a szakadó esőben az autóból kiszállva kaput nyitogatni? Cégünk vállalja meglévő kapujának automatizálását legyen az akár toló, vagy szárnyas kapu.
Nagy tapasztalattal rendelkezünk az elektromos kapuk karbantartásában, valamint szervizelésében, így természetesen szívesen állunk rendelkezésére azon ügyfeleknek is, akiknél nem megfelelően működik, vagy nem elég körültekintéssel történt a meglévő elektromos kapu üzembe helyezése.
Telepítünk, továbbá szervizelünk sorompókat is. 

KAMERARENDSZEREK

Napjainkban a kamera rendszerek igen széles körben elterjedtek. A kiváló ár/érték aránynak köszönhetően, megtalálhatóak a háztartásoktól kezdve az ipari létesítményeken keresztül a börtönökig mindenhol, természetesen mindig az adott felhasználási területhez paraméterezve.

RIASZTÓRENDSZEREK


A rendszer alapvető feladata: tudatni a felhasználót a behatolás tényéről. A jelzésnek több módja is lehetséges, alap esetben egy beltéri és kültéri hangjelző, amely azon túl, hogy tudatja az objektum körül lévőkkel, hogy behatolás történt, emellett alkalmas a behatoló megzavarására.

BELÉPTETŐRENDSZER

A megrendelő a rendszernek köszönhetően tudja szabályozni a felhasználok körét, illetve jogosultságaikat. A rendszer feladata az illetéktelenek behatolásának megakadályozása, valamint a jogosultságok szabályozása.
A rendszer képes a munkavégzés időpontjának rögzítésére, tehát munkaidő nyilvántartás vezetésére is alkalmas.
Az azonosítás, továbbá a jogosultság ellenőrzése, történhet PIN kód, beléptető kártya, vagy ujjlenyomat segítségével.