A FutureSec Kültéri Védelmi Kft. 2018-ban alakult 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. A tulajdonosok Kőszegi Péter és Menyhárt Krisztián együttesen közel 20 év tapasztalattal rendelkeznek a biztonságtechnika területén.

Megrendelőink között tudhatunk számos állami intézményt, napelemparkokat, ipari területeket és  kisebb nagyobb háztartásokat is. Büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfelek rendelkezésére állunk legyen az egy egyszerűbb kamerás kamerarendszer kiépítése, vagy egy napelempark illetve ipari park teljeskörű védelme.

Számunkra nagyon fontos a precíz munkavégzés. Hatékonyan, de rugalmasan, az ügyfél elvárásainak megfelelően végezzük el a ránk bízott feladatokat, emellett fontosnak tartjuk az előre megbeszélt határidők betartását is.

Cégünk szerszám és gépparkját folyamatosan fejlesztjük, illetve kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a dolgozók részt vegyenek az újdonságok megismerésében, hogy munkáinkat mindig az éppen aktuális trendeknek megfelelően tudják hatékonyan, és a legjobban elvégezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük