KONZULTÁCIÓ ÉS TANÁCSADÁS

Várjuk meglévő és leendő ügyfeleink megkeresését biztonságtechnika témakörben. Budapest területén ingyenes kiszállással vállalunk biztonságtechnikai tanácsadást, mely tartalmazza a helyszíni felmérést és az árajánlat elkészítését. Mindezt teljesen mértékben a védendő objektum adottságaira, és a megrendelő igényeire szabjuk.
Vidéki helyszín esetén egyedi megállapodás alapján biztosítjuk a tanácsadást.

TELJESKÖRŰ KIVITELEZÉS

Vállakozásunk igyekszik minden igényt kielégíteni a biztonságtechnika területén, ennek eredményeképpen nyújtunk teljeskörű kivitelezést, a tervektől egészen a megvalósításig. Legyen az egy családi ház, ipari park, vagy napelemes rendszerek védelme.
Vállaljuk, kerítésvédelmi rendszerek (érzékelő kábel, elektromos kerítés, mikrohullámú sorompók), kapuautomatizálási feladatok, sorompók, kamera rendszerek, beléptető rendszerek, illetve riasztó rendszerek telepítését.

KARBANTARTÁS, JAVÍTÁS

Természetesen a munkánk a kivitelezésnél nem áll meg, így vállaljuk az általunk telepített, illetve meglévő rendszerek karbantartását, valamint szervizelését igény szerint. (beléptetőrendszer, riasztórendszer, kamerarendszer, elektromos kapuk, kerítésvédelmi rendszerek)

ÉRTÉKESÍTÉS

Cégünk foglalkozik az általunk telepített eszközök értékesítésével, és viszonteladásával.