A FutureSec Kültéri Védelmi Kft. 2018-ban alakult 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. A tulajdonosok Kőszegi Péter és Menyhárt Krisztián együttesen közel 20 év tapasztalattal rendelkeznek a biztonságtechnika területén.

Szolgáltatásaink:

Fő profilunk a kültéri védelmi megoldások teljeskörű tervezése, kivitelezése:

  • elektromos kerítés
  • kerítésvédelem
  • mikrohullámú sorompók
  • egyedi eszközök

Kapuautomatizálás, sorompótelepítés, valamint karbantartás
Kamerarendszerek telepítése
Riasztórendszerek telepítése
Beléptetőrendszerek telepítése

Minden általunk végzett tevékenység teljeskörű, az egyedi igényfelméréstől majd a személyes árajánlat készítésén és a projekt kivitelezésén keresztül egészen a rendszer átadásáig terjed.

Megrendelőink között tudhatunk számos állami intézményt, napelemparkokat, ipari területeket és  kisebb-nagyobb háztartásokat is. Büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfelek rendelkezésére állunk, legyen az egy egyszerűbb kamerás kamerarendszer kiépítése, vagy egy napelempark, illetve ipari park teljeskörű védelme.

Számunkra nagyon fontos a precíz munkavégzés. Hatékonyan, de rugalmasan az ügyfél elvárásainak megfelelően végezzük el a ránk bízott feladatokat, emellett fontosnak tartjuk az előre megbeszélt határidők betartását.

Cégünk szerszám- és gépparkját folyamatosan fejlesztjük, illetve kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a dolgozók részt vegyenek az újdonságok megismerésében, hogy munkáinkat mindig az éppen aktuális trendeknek megfelelően tudják hatékonyan, és a legjobban elvégezni.

KŐSZEGI Péter

MENYHÁRT Krisztián